Home
 OPCOM: RegCV
Registrul Certificatelor Verzi

Aplicația software RegCV deservește Registrul Certificatelor Verzi și poate fi utilizată de către participanții la PCV pentru consultarea online a conturilor proprii.

Versiunea 2.10 a aplicatiei RegCV a implementat, fata de versiunea anterioara (2.00), tratarea starii “rezervat-expirat” atribuita Certificatelor Verzi.
Pentru instalarea aplicației RegCV vă rugăm să urmați următorii pași:

  1. Creați un folder în care copiați arhiva pe care o descărcați accesând adresa și dezarhivați.
  2. Cititi instructiunile din RegCV – Manualul utilizatorului.
  3. Instalati RegCV prin rularea programului ”setup.exe”
  4. Rulați Programul RegCV.

Pentru vizualizarea datelor înregistrate în conturile deținute în Registrul Certificatelor Verzi trebuie să solicitați OPCOM SA distribuirea parolei de acces.
Având în vedere faptul că Certificatele Verzi sunt titluri cu valoare de active, solicitarea de acces și nominalizarea persoanelor autorizate pentru vizualizarea datelor din Registrul Certificatelor Verzi se poate formula numai prin adresă semnată de către reprezentantul legal sau împuterniciții acestuia.
Solicitările de acces sunt soluționate numai în ordinea primirii adreselor semnate.

Atenție!
La prima conectare pe server, se introduce codul de participant și se schimbă parola inițială furnizata de OPCOM (la prima conectare serverul nu accepta decât opțiunea schimbare parola inițială). Parola nouă va avea minim 8 caractere și maxim 15 caractere.

In cazul in care ati accesat Registrul Certificatelor Verzi, dupa instalarea versiunii 2.10 nu trebuie sa schimbati parola de acces.

Programul de consultare a Registrului Certificatelor Verzi:
Luni - Vineri 08:00 – 17:00

Date de contact pentru suport:
Telefon: 021 3071 484; 021 3071 456
e-mail: pcbcv@opcom.ro