Home

Părțile din proiectul Core FB MC lansează un Forum de Întrebări și Răspunsuri

Amsterdam, Berlin, București, Budapesta, Bratislava, Bruxelles, Ljubljana, Luxemburg, Paris, Praga, Viena, Varșovia, Zagreb
11 mai 2020

Părțile implicate în proiectul de cuplare a pieței pentru ziua următoare pe bază de fluxuri (Core FB MC) anunță lansarea cu succes a Forumului de Întrebări și Răspunsuri. Forumul Q&A este conceput pentru a aborda diversele întrebări adresate de către părțile interesate cu privire la proiectul Core FB MC. Toate întrebările vor primi răspunsuri în mod regulat de la experți în domeniu. Forumul poate fi vizitat după o scurtă înregistrare și crearea contului. Este accesibil în secțiunea Core FB MC de pe site-ul JAO: www.jao.eu.

 

Despre proiectul cuplării pe bază de fluxuri a pieței pentru ziua următoare în întreaga Regiune Core (Core CCR)

Proiectul de cuplare a pieței pe bază de fluxuri (Core FB MC) promovează dezvoltarea și implementarea unei cuplări bazate pe fluxuri a pieței pentru ziua următoare în întreaga Regiune Core (Core CCR) în cadrul proiectului de cuplare unică a piețelor pentru ziua următoare (SDAC). Core CCR acoperă granițele dintre zonele de ofertare ale următoarelor state membre ale UE: Austria, Belgia, Croația, Republica Cehă, Franța, Germania, Ungaria, Luxemburg, Olanda, Polonia, România, Slovacia și Slovenia..

COMUNICAT de PRESĂ 11.5.2020 


Inapoi
Opcom Comunicate de presă